Mladoletnik z motorjem trčil v otroka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mladoletni voznik kolesa z motorjem je trčil v otroka, ki je nenadoma prečkal vozišče.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so bili včeraj okoli 19.30 obveščeni o prometni nesreči v okolici Novega mesta. Mladoletni voznik kolesa z motorjem je trčil v otroka, ki je nenadoma prečkal vozišče. Lažje poškodovanega pešca so oskrbeli v bolnišnici. 

Policisti so ugotovili, da je mladoletnik vozil neregistrirano kolo z motorjem, na katerem je prevažal drugega otroka, med vožnjo pa ni uporabljal varnostne čelade. 

Očetu mladoletnika in lastnici kolesa z motorjem so zaradi številnih kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog in napisali obdolžilni predlog. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:03 5. April 2016.

    in za simbolično sliko ste najdli tako predelan motorin, da zgleda še hujše za voznika motorja! prekleta banda žurnalovska, kdo …

  • 14:12 5. April 2016.

    Če bi cigana zaprl , bi mogoče spoznal kaj je red in mur !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.