Mladoletnik z rezilom nad vrstnika, za njegovo življenje se še borijo

Foto: Profimedia Fotografija je simbolna.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolna.
Sinoči okoli 22.30 je bil v Mariboru huje telesno poškodovan mladoletnik.
Oglej si celoten članek

Pri ugotavljanju okoliščin so policisti ugotovili, da ga je z neznanim ostrim predmetom poškodoval drug mladoletnik, prav tako z območja Maribora.

"Motiv za dejanje še ugotavljamo. Oškodovanec je utrpel posebno hudo telesno poškodbo, je hospitaliziran v bolnišnici in v smrtni nevarnosti," so sporočili policisti.

Osumljenec kaznivega dejanja je s kraja pobegnil in se v spremstvu staršev kasneje zglasil na Policijski postaji Maribor II. V skladu z določili Zakona o kazenskem postopku mu je bila odvzeta prostost in odrejeno 48-urno policijsko pridržanje.

Policisti in kriminalisti nadaljujejo z intenzivno preiskavo kaznivega dejanja povzročitve posebno hude telesne poškodbe. "Zaradi zaščite interesa mladoletnih oseb, obravnavanih v postopku, dodatnih informacij o dogodku za zdaj ne moremo posredovati," so še sporočili policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.