Mladoletnika osumljena več kot 30 vlomov

Foto: Profimedia
Kradla sta vse po spisku.
Oglej si celoten članek

Na območju Policijske postaje Žalec so v zadnjem mesecu policisti obravnavali več kot 30 vlomov v počitniške hišice ter prostore društev in v druge objekte. Prejšnji teden so po vlomu v poslovno gostinski objekt v bližini Jame Pekel v Šempetru v Savinjski dolini prijeli dva mladoletnika z območja Policijske uprave (PU) Celje in oba pridržali.

Z zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da sta mladoletnika vlomila v najmanj 30 objektov, iz katerih sta ukradla različne stvari, od orodja, ribiške opreme, glasbene in računalniške opreme do različnih alkoholnih pijač, gotovine idr., so danes sporočili s PU Celje.

Pri obeh osumljenih so opravili hišni preiskavi ter našli več predmetov, ki so izvirali iz kaznivih dejanj.

Oba mladoletnika bodo policisti kazensko ovadili.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:11 20. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.