Mladoletnika preprodajala drogo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mladoletnika sta na Bledu več mesecev preprodajala drogo.
Oglej si celoten članek

Blejski policisti so zaradi več kaznivih dejanj ovadili dva mladoletnika, ki sta preprodajala drogo. En mladoletni osumljenec je drugega več mesecev oskrboval s konopljo, ki jo je slednji v manjših količinah dvema osebama redni in najmanj sedemkrat na različnih javnih krajih preprodal naprej. Mladoletnika sta osumljena enajstih kaznivih dejanj. Policija pa je uvedla prekrškovne postopek tudi zoper osebe, ki so drogo kupovali. 

To pa ni bil edini primer, povezan s preprodajo droge na Bledu. Policisti so kazensko ovadili odraslega zaradi štirih kaznivih dejanj. V treh primerih je redno prodajal manjšo količino amfetaminov in več tablet prepovedane droge MDMA. V enem primeru pa je šlo za posedovanje večje količine konpolje, MDMA in amfetaminov. 

Policija opozarja, da so amfetamini in MDMA sintetični drogi, ki na uživalca delujta kot poživilo. Uživalec ima občutek pretirane moči in samozavesti, ki se lahko odrazi tudi v različnih nevarnih situacijah, kot so nasilje, agresivnost, halucinacije, psihoze in podobno. 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.