Mladoletnika v Postojni pretepla 13-letnico

Foto: Profimedia Simbolična fotografija.
Simbolična fotografija.
Policija je obravnavala pretep, v katerem je bila žrtev stara komaj 13 let.
Oglej si celoten članek

Na koprski policijski upravi so za Primorske novice potrdili, da so bili policisti prejšnji teden obveščeni o pretepu. Ugotovili so, da sta fant in dekle, oba mladoletnika, pretepla 13-letno dekle in jo poškodovala. 

Na policiji so za časnik potrdili, da sta mladoletnika med pretepanjem dogajanje snemala. Policisti so jima mobilna telefona s posnetkom zasegli. Oba bosta ovadena zaradi kaznivega dejanja nasilništva in neupravičenega slikovnega snemanja. 

Primorske novice še pišejo, da naj bi osumljenec zvabil svoje bivše dekle, z njim naj bi prišlo njegovo sedanje dekle, ki je najprej začelo pretepati žrtev. Osumljenec naj bi pretepanje snemal, nato pa naj bi zamenjala vlogi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:17 26. Julij 2017.

    To je ogledalo družbe v kateri živijo ! Mladoletniki iščejo svoje vzornike v virtualnem svetu ali v svetu hitrega zaslužkarstva …

  • 11:14 26. Julij 2017.

    Teli novodobni mladinci so v veliki večini sami psihopatki,ki majo zblojene starše,saj jim zgleda vse dovolijo in tlačijo vse kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.