Mladoletniku odvzeli šesti avto

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijovič)
Belokranjec. Nima še 18 let, a so ga policisti obravnavali že 61-krat. Samo letos so mu odvzeli že šesto vozilo.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli 22. ure so policisti med kontrolo v Gribljah ustavili neregistrirani avtomobil nissan sunny. Za volanom je sedel mladoletnik, stari znanec policije. Zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov so imeli z njim v zadnjih dveh letih opravka v povprečju petkrat na mesec. Očitno se na policijske ukrepe požvižga, čeprav mu vedno znova odvzamejo prevozno sredstvo.

Črnomaljski policisti so imeli sicer podoben primer že v petek. 25-letnik je vozil neregistriranega VW golfa brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Dobil je 700 evrov kazni in začasno ostal brez vozila. Zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov so ga v zadnjih dveh letih obravnavali 30-krat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.