Mlajši moški oropal recepcijo portoroškega hotela

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Neznan moški je okoli štirih zjutraj vstopil v recepcijo enega od portoroških hotelov in receptorju zagrozil s strelnim orožjem, nato pa odnesel dve manjši priročni blagajni, v katerih je bila sicer manjša vsota denarja.
Oglej si celoten članek

Ropar, star okoli 25 let, visok okoli 175 centimetrov in močnejše postave, je pobegnil v neznani smeri. Policija ga še išče. Prek obraza je imel ruto, govoril je mešanico slovenščine in hrvaščine.

Oblečen je bil v sivo jopo z rdečo obrobo, spodnji del trenirke sive ali temno zelene barve in črne rokavice, čez glavo pa je imel kapuco, so pojasnili na koprski policijski upravi.

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.