Množičen pretep na Celovški cesti v Ljubljani

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Ljubljanski policisti preiskujejo pretep dveh skupin na Celovški cesti.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zvečer je na Celovški cesti v Ljubljani prišlo do spora dveh skupin, v katerih je bilo štiri in pet oseb, kasneje pa je prišlo do pretepa. V pretepu sta bili dve osebi lažje poškodovani, obema pa je bila nudena zdravniška pomoč v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Udeleženci so v pretepu uporabljali nevarne predmete, ki so jih našli na kraju. Škoda je nastala na objektu in artiklih bencinskega servisa ter na osebnem vozilu v lasti udeležencev pretepa.

Policisti še zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivih dejanj nasilništva in poškodovanja tuje stvari. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so sporočili s policijske uprave.

 

Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:52 23. Februar 2021.

    Bomo dobili priimke udeležencev?

  • 14:28 23. Februar 2021.

    Pač fantje so morali nekje svoj ego sprostiti.

  • 09:45 23. Februar 2021.

    niso se mogli dogovoriti kdo bo "častil" račun za gorivo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.