Množični pretep v soboški bolnišnici za dve uri zaprl urgenco

Foto: Žurnal24 main Čakalnica v UKC
Včeraj popoldan je v murskosoboški bolnišnici prišlo do množičnega pretepa. Urgenco so zaprli za dve uri.
Oglej si celoten članek

Ob 14.40 je prišlo do množične kršitve javnega reda in miru v prostorih Splošne bolnišnice Murska Sobota. V pretepu so bile tri osebe lahko telesno poškodovane, so sporočili policisti, ki zadevo še preiskujejo. Udeleženih je bilo več kot deset oseb, pridržali pa niso policisti nikogar. 

Po poročanju portala sobotainfo.com je prišlo do pretepa med dvema skupinama moških. V Splošni bolnišnici Murska Sobota so za portal potrdili, da je bil v prostorih urgence odvržen solzivec, zaradi česar je bilo delo tam prekinjeno za dve uri.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:51 20. September 2019.

    Zakaj ne napišete,da so se stepli romi? Seveda policisti niso pridržali nobenega saj ni bil vpleten nobeden od poštenih Slovencev!! …

  • 09:52 20. September 2019.

    Uspešna integracija, sistem šolstva in socialnih transferjev se kaže na vsakem koraku.

  • jj1
    09:44 20. September 2019.

    Ciganska posla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.