Močna eksplozija pred vrati ambulante nekdanjega župana

Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
"Včeraj smo bili ob 20.29 obveščeni, da je v Spodnjih Škofijah, pri zdravstveni ordinaciji, močno počilo," so sporočili s koprske policijske uprave.
Oglej si celoten članek

Policisti so na kraju ugotovili, da so poškodovana okna in vrata. Zavarovali so območje in opravili ogled kraja ter zavarovali sledi. Po prvih informacijah je bilo uporabljeno močnejše pirotehnično sredstvo.

Primorske novice poročajo, da so očividci videli moškega, ki naj bi eksploziv vrgel pred vrata ambulante, ki jo ima v Škofijah nekdanji piranski župan Peter Bossman. Močan pok naj bi slišali tudi v Plavju in Zgornjih Škofijah.

Kriminalisti danes nadaljujejo ogled in zbirajo dodatna obvestila v povezavi s storitvijo kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:53 18. Oktober 2022.

    Znan sistem edine obstoječe stranke ,ki uporablja komunistične metode ; PROVOKACIJA ,DISKREDITACIJA ,LIKVIDACIJA .

  • 09:41 18. Oktober 2022.

    Tole je bilo pa glasno opozorilo pred lokalnimi volitvami...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.