Močna neurja spet pustošijo

Foto: Žurnal24 toča1
V petek popoldne je v območja v Beli Krajini in Pomurju prizadelo močno neurje s točo.
Oglej si celoten članek

Deževje z močno točo je prizadelo predvsem Semič z okolico, pa tudi občino Metlika. Najhujše je bilo na območju krajevne skupnosti Dobravice, Podzemlja in mesta Metlika. Tam je neurje prizadelo kar 200 hektarjev kmetijskih zemljišč. Meteorna voda pa je v Metliki zalila tudi eno izmed cestnih križišč, saj so se zaradi prevelike količine dežja zamašili cestni jaški.

Hudo pa je bilo tudi na območju Ljutomera z okolico, kjer je močan veter podrl nekaj dreves in odkril nekaj stanovanjskih hiš. Tudi tu je bila nevarna meteorna voda, ki je zalila več kleti v mestu in sosednjih občinah. Veliko škodo na kmetijskih površinah in vinogradih pa je naredila tudi toča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.