Močno alkoholiziran zbil motorista

Foto: Bralec
Foto: Bralka
V Kokrici sta trčila voznik osebnega vozila in motorist. Oba sta bila pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

V Kokrici se je v zgodnjih jutranjih urah zgodila prometna nesreča, v kateri je bila ena oseba lažje poškodovana. Po podatkih policije je 51-letni voznik osebnega avtomobila izsilil prednost 31-letnemu motoristu, ki je v trčenju padel in se lažje poškodoval.

Po nesreči je policija ugotovila, da sta bila tako voznik osebnega vozila kot motorist pod vplivom alkohola. Povzročitelj nesreče je napihal 1,16 mg/l, zaradi česar ga je policija pridržala, zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Motoristu so policisti izmerili 0,49 mg/l.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:36 21. Junij 2012.

    A sta šla iz sprejema Kopitarja na Hrušici!

  • 10:30 21. Junij 2012.

    Če že zjutraj nisi pijan, nimaš nič od dneva :))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.