Močno pijana za volan, izgubila oblast nad vozilom in trčila v hišo

Foto: PPP Novo mesto
Foto: PPP Novo mesto
Povzročiteljica nesreče v Mokronogu pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

Zaradi neprilagojene hitrosti je 33-letnica včeraj okoli 21.30 izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v hišo v Mokronogu. Novomeški policisti, ki so opravili ogled, so ugotovili, da je nesrečo povzročila 33-letna voznica, ki  je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom.  Lažje poškodovano povzročiteljico nesreče so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Voznica je bila po podatkih policije pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imela 0,79  miligramov  alkohola  (1,64 g/kg). Odvzeli so ji vozniško dovoljenje, zaradi kršitev  ji  bodo  izdali  plačilni  nalog  in o vožnji pod vplivom alkohola z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:38 16. November 2017.

    Temu se reče emancipacija voznic !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.