Močno sneženje že ovira promet

Foto: Profimedia Sneg na cesti
Najhuje je na primorski avtocesti med Kozino in Vrhniko.
Oglej si celoten članek

Zaradi močnega sneženja in plužnih skupin je promet na Notranjskem in Primorskem upočasnjen in oviran, sporočajo s Prometno-informacijskega centra. 

"Voznikom priporočamo naj se na pot odpravijo samo z ustrezno zimsko opremo," opozarjajo.

Med počivališčem Lom in priključkom Unec v smeri Kopra je sicer promet oviran tudi zaradi prometne nesreče, vozila so na odstavnem pasu. Med priključkoma Vrhnika in Logatec v smeri Kopra pa je zaradi okvare vozila zaprt počasni pas.

Ob 16.26 je v Lukovici v občini Prevalje zaradi spolzkega cestišča voznica z osebnim vozilom zapeljala s ceste, poročajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. Pri tem se je voznica poškodovala in ostala ukleščena v vozilu. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so jo s tehničnim posegom rešili iz vozila, na vozilu odklopili akumulator in ga postavili nazaj na cesto. Reševalcem NMP so pomagali pri prenosu poškodovanke do reševalnega vozila, ti pa so jo oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Kot so že zjutraj napovedali meteorologi z Agencije RS za okolje, je dež v poznih popoldanskih urah tudi po nižinah osrednje in jugovzhodne Slovenije večinoma prešel v sneg. "Ponoči bodo padavine od zahoda postopno ponehale, najkasneje v jutranjih urah na severovzhodu," še pravijo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.