MOL dobila nakazilo Loterije Slovenije

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Srečnež, ki je konec junija zadel sedmico na lotu, je včeraj vendarle dvignil svoj denar, skoraj tri milijone evrov.
Oglej si celoten članek

Več kot pol milijona evrov od loterijske sedmice je prejela tudi občina, kjer ima loterijski srečnež svoj stalni naslov, to je Mestna občina Ljubljana, ki je na svoj račun že prejela dobrih 520 tisoč evrov.

Sedmica, vredna nekaj manj kot 3,5 milijona evra, je bila vplačana v občini Domžale, izžrebali pa so jo že 29. junija. Dobitnik je tako čakal več kot mesec dni, preden se je javil na Loteriji Slovenija in dvignil denar, je poročal POP TV.

Dobitniku so na račun nakazali 2.963.339,39 evra. Na Loteriji ne izdajajo podatkov o dobitniku, tako da o njem ni znano niti to, ali gre za moškega ali žensko.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:13 3. Avgust 2016.

    A, od teh pol milijona bo tudi Zoki pobral 10%?

  • 15:24 3. Avgust 2016.

    če je kaj viška se priporočam. Prosim, hvala.

  • 14:16 3. Avgust 2016.

    Včeraj sva se z očetom oba zgražala nad podobo omenjene gospodočne. Da pride taka na delovno mesto še nekako razumem, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.