MOL oddaja prostore

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
MOL oddaja prostor, za nekatere so brezplačni.
Oglej si celoten članek

Mestna občina Ljubljana (MOL) je na svoji spletni strani ponudila več poslovnih prostorov v brezplačno uporabo. Vendar teh ne morejo dobiti vsi, ampak le ministrstva, javni zavodi, skladi in druge osebe javnega prava, ki opravljajo javne naloge, razen javnih podjetij, nevladne organizacije, ki delujejo v javnem interesu, in nekatere mednarodne organizacije. Trenutno MOL v brezplačno uporabo oddaja 283 poslovnih prostorov; vlada ima na primer v uporabi 36 prostorov, upravna enota Šiška 34.

Kdo bo dobil prostor, odloči MOL. Prosilci morajo izpolnjevati določene pogoje; med drugim ne smejo opravljati profitne dejavnosti in morajo imeti odločbo pristojnega ministrstva, da delujejo v javnem interesu. Na podlagi vrste dejavnosti prosilca in pomembnosti njegovega delovanja za MOL ta nato odloči, kdo ga bo dobil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.