MOL prejela pošiljko z belim prahom

Foto: Gasilska brigada Ljubljana Pošiljka z neznano snovjo, MOL Foto: Gasilska brigada Ljubljana Pošiljka z neznano snovjo, MOL Foto: Gasilska brigada Ljubljana Pošiljka z neznano snovjo, MOL Foto: Gasilska brigada Ljubljana Pošiljka z neznano snovjo, MOL Foto: Gasilska brigada Ljubljana Pošiljka z neznano snovjo, MOL
Na Mestni občini Ljubljana so zjutraj prejeli pošiljko, iz katere se je vsula neznana bela snov v prahu. Analiza je pokazala, da snov ni nevarna.
Oglej si celoten članek

Na MOL so bili danes zjutraj policisti; tokrat so jih poklicali iz vložišča, kjer so prejeli pošiljko, iz katere se je vsul neznan bel prah. Policisti so prostor zavarovali, poklicali še gasilce in predstavnike veterinarske uprave.

"Po opravljenih prvih testih, ki so bili opravljeni v okviru dejavnosti VURS-a, pošiljka ni vsebovala snovi, ki bi bila nevarna za zdravje," so za Žurnal24 potrdili na ljubljanski policiji.  Po protokolu bodo vendarle opravljene še dodatne analize.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil na kraju samem. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo. Na koga je bila pošiljka naslovljena, v policiji še ne vedo povedati, ravno tako ne na MOL. "Takoj je prišla policija, prostor so zavarovali, in ne vemo, kdo je naslovnik," so nam povedali na mestni občini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:38 5. Maj 2014.

    Moka ali štavpcukr; to je zdaj vprašanje?

  • 14:26 5. Maj 2014.

    A je Tošić slabo zapakiral?

  • 11:17 5. Maj 2014.

    Kak se enim jim da pošiljat neke bedarije.. brezveze !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.