Molk bo prekinjen

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Socialni demokrati bodo prihodnji teden predstavili programska izhodišča za predčasne parlamentarne volitve.
Oglej si celoten članek

Po tem ko so se Socialni demokrati v zadnjem času nekoliko umaknili, je danes podpredsednik stranke Patrick Vlačič povedal, da bodo programska izhodišča za predčasne parlamentarne volitve predstavili čez teden dni

Strokovni sveti stranke so že pripravili nova programska izhodišča stranke, v petek bodo imeli predsedstvo stranke in v soboto bodo programska izhodišča tudi predstavili. "V naslednjem mesecu, dveh bomo lahko primerjali, kaj lahko kdo ponuja za volitve, in takrat se bo pravzaprav pokazalo, kdo ima odgovore na ključna družbena vprašanja," je dodal dosedanji minister za promet.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:41 15. Oktober 2011.

    Nisi bil sposoben rešit problema z avstrici pri karavanškem predoru, sedaj bi pa rad povedal, da te je duh razuma …

  • 22:33 15. Oktober 2011.

    Vlačič kaj se imaš za oglašati po treh letih neuspešnega vodenj MZP, seveda razen kar si bil uspešen za svoj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.