Morilca iz Sostrega prepustili zdravnikom

Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolna.
Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolna.
20-letnik, ki je včeraj popoldan v Ljubljani do smrti porezal tri leta starejšo žensko, ni v pridržanju, temveč na zdravljenju.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz ljubljanske policijske uprave, so kriminalisti danes nadaljevali z ogledom kraja kaznivega dejanja umora v Sostrem in zbiranjem obvestil. Po dosedaj znanih podatkih sta se včeraj nekaj pred 16. uro v hiši sprla 20-letni moški in 23-letna ženska, ki nista v sorodstvenem razmerju.

20-letnik jo je pri tem poškodoval z ostrim predmetom in ji zadal tako hude poškodbe, da je na kraju umrla. Moškega so policisti na kraju prijeli in mu odvzeli prostost, a so mu zaradi zdravstvenega stanja pridržanje v nadaljevanju odpravili, moški pa se trenutno zdravi v zdravstveni ustanovi v Ljubljani.

Opravljena bo še sodna obdukcija.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.