Morilec geodeta v pripor

Foto: Bralec Silvester Jakša
Foto: Bralec Silvester Jakša
Kriminalisti so 46-letnega osumljenca včerajšnjega umora v Hrustovem popoldne privedli k preiskovalnem sodniku.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je sodnik zanj odredil pripor.

Ni imel dovoljenja

Domačin, ki je v torek v naselju Hrustovo ustrelil geodeta, ni imel dovoljenja za orožje, motiv za kaznivo dejanje pa je bil zemljiški spor oziroma nestrinjanje z obnovo ceste.

Po za zdaj neuradnih podatkih je domačin, ki se ni strinjal s tem, da prek njegovega zemljišča poteka cesta, 47-letnega geodeta ustrelil med merjenjem zemljišča, v času dogodka pa sta bila zraven vsaj še dva človeka. Domačin naj bi v geodeta izstrelil več nabojev, nato pa naj bi začel streljati še na druge, ki pa so se rešili z begom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:28 20. September 2012.

    30 let in 1 za orožje !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.