Morje že za pogumne

Foto: Žurnal24 Gumijasti škornji bodo prišli prav. (Foto: Shutterstock)
Morje ima že 17 stopinj, a ne pripravljajte še kopalk. Če se boste konec tedna odpravili na Obalo, vzemite s seboj raje dežnik ali pelerino. Sonca bo le za vzorec.
Oglej si celoten članek

 

Več o vremenu si lahko preberete na našem vremenskem portalu vreme.net

Jutri bodo na zahodu in deloma v osrednji Sloveniji še lahko posamezne krajevne padavine, v soboto pa lahko pričakujemo rahel dež, je povedal Andrej Pečenko z Agencije za okolje in prostor. Rahle padavine bodo predvidoma po vsej državi, izjema bi lahko bil severozahod države, v nedeljo pa se obetajo posamezne plohe, predvsem v severnih predelih.

Večjih količin v soboto ni pričakovati, v nedeljo dopoldne pa lahko sonce pretrga oblake, a se bo čez dan že pooblačilo po vsej Sloveniji. Jutra bodo morda še malce hladnejša kot v minulih dneh, čez dan pa se lahko nadejamo temperatur okoli 15 stopinj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.