Morske lepotice na ogled

Foto: Žurnal24 internautica Foto: Žurnal24 internautica Foto: Žurnal24 internautica
Internautica. Jadrnica našla kupca, še preden jo je videl v živo. Obeti so dobri, pravijo v Elanu.
Oglej si celoten članek

Na 16. mednarodni razstavi navtike sta slovenska izdelovalca plovil Seaway in Elan premierno predstavila plovila. Seaway premierno predstavlja največje slovensko hibridno plovilo greenline ocean class 70, vredno okoli 3,5 milijona evrov. Svetovno premiero je predstavil tudi Elan s svojo 11,9 metra dolgo jadrnico impression 394, njena cena je okoli 220 tisoč evrov brez DDV. S slovensko premiero pa je Elan predstavil tudi svojo manjšo jadrnico impression 210, za katero je treba odšteti nekaj manj kot 24 tisoč evrov.

Kot nam je povedal Dane Hawlina, direktor navtičnega sektorja v Burinu, uradnega Elanovega prodajnega zastopnika, so obeti za njuno prodajo zelo dobri. Model 210 je namreč kupilo že 35 ljubiteljev morja, model 394 pa je prav tako našel prvega kupca, še preden ga je ta lahko videl v živo.

Sejem do nedelje
Plovila in navtično opremo si je mogoče ogledati še do nedelje. Vstopnica za odrasle je 12, za študente, upokojence in otroke od 7. do 15. leta pa osem evrov.

Med razstavo bodo organizirani številni izobraževalni dogodki, sobota bo denimo posvečena ekologiji, v petek in soboto pa bo možen tudi ogled slovenske vojaške ladje Triglav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.