Moškega, ki naj bi zažgal ženo, prijeli po prijavi občanov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Preiskovalna sodnica je za 47-letnega moškega, ki je osumljen poskusa umora, odredila pripor.
Oglej si celoten članek

S PU Ljubljana so sporočili, da so 47-letnega moškega, ki je utemeljeno osumljen kaznivega dejanja poskusa umora 44-letne ženske, danes privedli k preiskocalni sodnici, ki je zanj odredila pripor. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi z dogodkom. 

Policisti so bili 12. avgusta zvečer obveščeni, da je bila na območju Grosuplja huje opečena 44-letna ženska. Poškodovano je na dvorišču našel njen sin. Žensko so odpeljali v ljubljanski klinični center, kjer se bori za življenje. 

Policisti so po dogodku iskali njenega 47-letnega partnerja, ki je izginil v smeri gozda. V petek zvečer so ga po obvestilu občanov prijeli v Mali Račni. Kot so še povedali, se prijetju ni upiral. 

Moški je osumljen, da je po prepiru z vnetljivo tekočino polil oškodovanko in jo zažgal. Motiv za dejanje je glede na sedaj znane podatke maščevanje.

Pozor Policija išče moža, ki naj bi ženo polil z bencinom in zažgal

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.