Moški grozil, da bo skočil s strehe slovenskega veleposlaništva

Foto: Veleposlaništvo RS v Sarajevo
Foto: Veleposlaništvo RS v Sarajevo
Na streho veleposlaništva Republike Slovenije v Sarajevu se je dopoldne povzpel neznanec. Grozil je, da bo s strehe skočil.
Oglej si celoten članek

Policisti so medtem moškega na strehi obvladali, že pred tem so gasilci ob vznožju poslopja napihnili varnostno blazino, piše bosanski portal Klix.

Moški je v rokah držal transparent na katerem je pisamo: "Zahtevamo naše varčevalne vloge. Takoj in zdaj. Slovenija nas je okradla, sodišče pa to potrdilo!"

Grozil je, da se bo pognal s strehe, a so ga gasilci pomirili. Pogovarjal se je tudi z novinarji, ki so se povzpeli na streho, nazadnje so do njega prišli tudi policisti, ki so ga prijeli.

Predsednica bosanskega združenja za zaščito varčevalcev v devizah Amila Omersoftić je sporočila, da gospod ni član njihovega združenja.

Predstavniki slovenskega veleposlaništva so dejali, da se želijo z moškim, ki je grozil, da bo skočil s strehe, pogovoriti in najti optimalno rešitev.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:56 23. Maj 2016.

    Samo, naj ne zgreši,naj pade na glavo

  • 12:43 23. Maj 2016.

    Pa naj že, za vraga, enkrat skoči!

  • 12:40 23. Maj 2016.

    e može, da se baci, nije u našem društvu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.