Moški naj bi v globino potisnil ženo, nato skočil še sam

Foto: Profimedia
Pri Kopru iz devetega nadstropja v globino zgrmela moški in ženska.
Oglej si celoten članek

Policisti preiskujejo smrt moškega in ženske, ki so ju danes zjutraj pred stanovanjskim blokom na Cesti na Markovec pri Kopru našli stanovalci blokov, poročajo Primorske novice. Kaj natanko je bil povod za tragedijo, še ni znano, več informacij pa naj bi bilo znanih v ponedeljek.

Očividec je policijo glede negibnega moškega in ženske, ki ležita pod blokom, obvestil okoli 8. ure. Po navedbah Primorskih novic so na prizorišče tragedije prihiteli policisti, kriminalisti in forenzični tehniki pa tudi reševalci, ki moškemu in ženski niso mogli več pomagati.

Sosedje so pred tem v stanovanju, kjer je živela 49-letna ženska, slišali prepir in vpitje. S koprske policijske uprave so za Primorske novice popoldne dejali le, da ogled kraja dogodka še ni končan ter da kriminalisti in policisti okoliščine še preiskujejo. Obvestili so tudi dežurno državno tožilko in preiskovalno sodnico, ki je za pokojna odredila sodno obdukcijo. Več informacij naj bi bilo znanih v ponedeljek, so zapisali.

Identitete moškega koprski policisti še niso mogli uradno potrditi, prav tako ne, da je šlo za partnerja pokojne 49-letnice. Vse kaže, da je moški po prepiru v globino iz devetega nadstropja porinil žensko, nato pa za njo skočil še sam, še poročajo Primorske novice.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.