Moški napadel pacientko in zdravnico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
44-letni moški je v ZD Šiška žalil osebje, nato pa napadel eno izmed pacientk in zdravnico.
Oglej si celoten članek

V zdravstvenem domu Šiška je 44-letni moški najprej žalil osebje, nato pa je napadel eno izmed pacientk in zdravnico, ki ga je skušala umiriti, poroča TV Slovenija. 

Navaja, da se je moški, ki je bil na hojci, potem, ko so posredovali navzoči pacienti, naj se pokliče policijo oz. varnostnika, najprej zaletel v eno izmed pacientk, po opozorilu zdravnice, pa je udaril še zdravnico.

Že tretji primer grožnje v enem tednu

Včeraj je 73 letni Izolan, ki ni bil zadovoljen, da sta ga pregledali medicinski sestri, ne pa zdravnica, v izolski bolnišnici kričal in grozil, da bo šel domov po orožje. 

Prejšnji četrtek je do grožnje z nasiljem prišlo v ljubljanskem UKC. Moški, ki ni bil zadovoljen z obravnavo, je med žaljenjem dejal, da bo razstrelil UKC. 

PREBERITE ŠE: 

Grožnje so se zgodile po tragičnem dogodku v Izoli, v katerem sta poleg strelca umrla še policist in zdravnik.

PREBERITE ŠE: 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 09:35 1. September 2016.

    še huje bo, če se stanje v zdravstvu po hitrem postopku ne poboljša. Žalostno toda resnično.

  • 09:22 1. September 2016.

    A to naj bi bil nasilnež s hojco,pa sej so prfuknjeni tile dohtarji in sestre,samo hojco bi mu vzel in …

  • 09:08 1. September 2016.

    ...a ti si pa begunec iz Pakistana ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.