Moški po štirih urah splezal z dimnika

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Drama v Prekmurju.
Oglej si celoten članek

Moški, ki je v Murski Soboti na Lendavski ulici, moški srednjih let grozi, da bo skočil z dimnika kurilnice, je dimnik prostovoljno zapustil po stopnicah. Tako se je končala več ura trajajoča drama v kateri so sodelovali tudi policijski pogajalci.

39-letni moški, kot poroča poral Maribor24, naj bi šlo za Mariborčana, ki živi v Murski Soboti, je grozil, da bo skočil z dimnika. To naj bi storil zaradi nesoglasij s partnerko glede skrbništva nad otrokom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • Kako ste eni nesrčni..neverjetno. Sej a veš pol pa ni čudn da zdravstvo napadajo razni brezsrčni ljudje. Ker samo brezsrčn …

  • 15:04 28. Junij 2016.

    pička ena, zakaj plezeš gor, če ne vupaš skočiti.

  • 12:45 28. Junij 2016.

    Skoči bedak !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.