Moški poškodovan ležal na dovozu pred hišo

Foto: Saša Despot policija Foto: Saša Despot Policija Foto: Andrej Leban Policija in nova vozila Foto: Saša Despot policija
Svojci so sinoči okoli 21.30 na Blejski Dobravi našli moškega, ki je poškodovan ležal na dovozu pred stanovanjsko hišo.
Oglej si celoten članek

Odpeljali so ga v zdravstveni dom, policisti, ki so jih poklicali na kraj dogodka, pa so ugotovili, da ima telesne poškodbe, ki so značilne za prometno nesrečo.

Malo pred tem so v bližini opazili tudi vozilo.

Policisti pozivajo voznika, ki je bil takrat na tem območju, naj zaradi razjasnitve okoliščin dogodka pokliče na interventno številko 113 in se zglasi na najbližji policijski postaji.

"Za informacije prosimo tudi priče, ki naj policiji sporočijo podatke o vozilih, ki so jih v tistem času opazile na Blejski Dobravi," še sporočajo policisti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.