Moški prijavil krajo avta, nato presenečenje

Foto: Profimedia
Občan z območja Slovenske Bistrice je policijo obvestil, da so mu ponoči ukradli avto.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili v soboto zjutraj obveščeni o primeru kraje. Občan z območja Slovenske Bistrice jih je obvestil, da so mu ponoči ukradli osebni avtomobil. 

Policisti so zadevo začeli preverjati in zbirati obvestila. Kaj hitro so zadevi prišli do dna. 

Ugotovili so namreč, da je ponoči vozilo brez vednosti in dovoljenja lastnika odpeljal 21-letni sin njegove partnerke. Mlajšega moškega so policisti ponoči ob 2.45 ustavili v Mariboru. V postopku so ugotovili, da je vozil brez vozniškega dovoljena, zato so mu vozilo zasegli. 

Policija bo zoper storilca podala kazensko ovadbo zaradi odvzema motornega vozila, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa še obdolžilni predlog na okrajno sodišče za prekrške. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:47 10. Februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.