Moški s sekiro oropal gostinski lokal

Malo pred poldnevom je v gostinski lokal v Lescah vstopil neznanec, z manjšo sekiro zagrozil uslužbenki ter iz blagajne odnesel dnevni izkupiček.
Oglej si celoten članek

Iz policijske uprave Kranj so sporočili, da je neznani storilec vstopil v gostinski lokal v Lescah in z manjšo sekiro grozil uslužbenki, iz blagajne pa odnesel dnevni izkupiček.

Ropar je star okoli 30 let, močnejše postave, visok okoli 190 cm. Oblečen je bil v črna oblačila, na glavi pa je imel črno kapo. Po dejanju je s kraja odšel peš v neznani smeri. Na policijski upravi prosijo vse morebitne očividce, da podatke, ki bi lahko pripomogli k izsleditvi storilca, sporočijo na anonimno telefonsko številko Policije 080 1200, interventno številko policije 113 ali na številko policijske postaje Radovljica 04 537 78 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    13:57 10. Marec 2013.

    190 cm in močnejše postave, saj to je bil ogromen, vi pa opišete, kot da naj bi bil kot palček …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.