Moški umrl pod traktorjem

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Pobiral je seno, ko je taktor zrsel.
Oglej si celoten članek

V četrtek nekaj po 14. uri se je v Dolenjih Laknicah pri delu s traktorjem hudo poškodoval moški. Trebanjski policisti so ugotovili, da je 61-letni moški s traktorjem s pripetim priključkom po bregu pobiral seno. Ko je vozilo pomaknil vzvratno, je traktor zdrsel, moški pa je padel pod traktor in se tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Policisti bodo o ugotovitvah po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:00 6. Julij 2019.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilo podjetje, od katerega lahko dobite hitro posojilo, nudimo vse vrste posojil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.