Moški umrl pod vlakom

Foto: Žurnal24
V bližini Kajuhove ulice v Ljubljani je vlak povozil mlajšega moškega. Ta je umrl na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

Z Uprave RS za zaščito in reševanje so sporočili, da je na železniški progi v bližini Kajuhove ulice v Ljubljani vlak nekaj pred 17. uro povozil mlajšega moškega, ki je zaradi poškodb umrl na kraju dogodka.

"Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je do dogodka prišlo na tiru, ki povezuje tovorno postajo Moste in glavno železniško postajo. Tovorni vlak, ki je vozil v smeri Ljubljane, je trčil v 19-letnega moškega iz Ljubljane. Moški je zaradi poškodb na kraju umrl," so sporočili s PU Ljubljana in dodali, da policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil ter preverjanjem okoliščin dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.