Moški z golf palico razbil vrata finančne uprave

Foto: Saša Despot FURS Foto: Saša Despot FURS Foto: Saša Despot FURS
Na glavni stavbi Finančne uprave Republike Slovenije je moški s palico za golf razbil glavna vrata.
Oglej si celoten članek

Pred glavno stavbo Finančne uprave Republike Slovenije na Šmartinski cesti v Ljubljani se je nekaj pred 14. uro zgodil incident. Moški je z golf palico nekajkrat zamahnil po steklenih vratih in jih tudi razbil. 

Varnostnika sta napadalca pridržala in z njim potem počakala na policijo. Motiv napadalca ostaja neznan, saj je, kot so za Žurnal24 povedali na FURSU, moški ves čas molčal. Generalni finančni urad, ki je sicer v bližini Finančnega urada Ljubljana na Davčni ulici, tudi ne sprejema zavezancev in uporabnikov storitev.

Policisti, ki so prispeli na kraj dogodka, so ugotovili, da je vrata finančnega urada poškodoval 33-letnik. Glede konkretnega dogodka policisti po pojasnilih predstavnice PU Ljubljana Maje Ciperle Adlešič zbirajo obvestila v smeri suma kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 07:48 18. Julij 2018.

    če nebi imel fauš sosedov in sodržavljanov, bi z državljanskim uporom dali vedeti politiki da nekaj ni prav.

  • 19:53 17. Julij 2018.

    Neki pomembnež, saj navadni zemljani ne igramo golfa.

  • 18:47 17. Julij 2018.

    ma kaj s palco z nečim drugim m bi bilo tole treba zrihtat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.