Most še brez dovoljenja

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Roška–Njegoševa. Pomanjkljiva dokumentacija ustavila pregled.
Oglej si celoten članek

Upravna enota (UE) Ljubljana še ni izdala uporabnega dovoljenja za most čez Ljubljanico, ki povezuje Roško in Njegoševo cesto.

Investitor Gradis skupina G je po besedah Sonje Kostrić Šteblaj z UE že vložil zahtevo za izdajo uporabnega dovoljenja, vendar ni predložil vse potrebne dokumentacije, zato tudi niso opravili tehničnega pregleda.

Ko bodo to storili, bo imela UE tri možnosti: ali bo izdala uporabno dovoljenje in bo most odprt za promet ali bo odredila poskusno obratovanje ali pa zavrnila izdajo dovoljenja.

Na Mestni občini Ljubljana, ki bo za most plačala 16,5 milijona evrov, na vprašanje, kdaj bo most odprt, niso odgovorili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.