Motiv za umor 38-letnice še iščejo

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Moški je s pištolo večkrat ustrelil 38-letno žensko. Policijska preiskava je še v teku.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek okoli 16.30 je prišlo do streljanja v gostinskem lokalu na območju Šiške v Ljubljani. 49-letni moški je večkrat ustrelil 38-letno Ljubljančanko, ki je za posledicami ran na kraju umrla. 

Policija je 49-letnemu moškemu odvzela prostost. Zanj je bilo odrejeno pridržanje. Policija še ugotavlja, kaj je bil motiv kaznivega dejanja in tudi ostale okoliščine. Med drugim ugotavljajo tudi, kakšen je bil odnos med pokojno in osumljencem.

Ogled kraja kaznivega dejanja še ni zaključen. Prav tako so še vedno v teku razgovori z očividci, forenzične preiskave in sodna obdukcija. Po zbranih obvestilih bo osumljenec s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:49 19. April 2017.

    ...živela je tako kot je hotela,jaz nisem tista,ki bi lahko obsojala,vem le to,da nihče nima pravice odvzeti nekomu življenja,prav žalostno …

  • 18:49 18. April 2017.

    Veliko je tega,res.A mislim,da iz vas govori ljubosumje.Kaj partner zahaja pogosto v isti lokal?

  • 15:21 18. April 2017.

    Glede na leta razlike med njimi in glede na njen poklic imenovan "natakarica", bi prej rekla da gre za umor …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.