Motor po nesreči skozi zaprta vrata v cvetličarno

Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni Foto: Cvetličarna Anja Prometna nesreča, motor v cvetličarni
Motor je po nesreči odneslo v cvetličarno, kjer pa na srečo ni bilo strank.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog 11. ure je pri kraju Petkovec v občini Logatec prišlo do prometne nesreče, v kateri se je hudo poškodoval motorist, lahko pa bi bilo še precej huje. 

29-letni voznik osebnega avtomobila Opel je vozil iz smeri Logatca proti Rovtam. V blagem desnem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 32-letni državljan Hrvaške, ki je vozil motorno kolo Honda. Avto je oplazil motor, zaradi česar je motorista odbilo v desno, pri tem pa je izgubil ravnotežje in padel po asfaltnem dvorišču. Motorno kolo je pri tem drselo po tleh in trčilo v vrata objekta (cvetličarno), jih podrlo in obstalo v notranjosti, so sporočili policisti ljubljanske policijske uprave. 

Marsikaj bi lahko bilo

Da je motor ob nesreči odneslo v njihovo cvetličarno, nam je potrdil Janez Pečkaj iz Cvetličarne in vrtnarije Anja. Povedal je še, da se na srečo ob tem nihče ni poškodoval. "Marsikaj bi lahko bilo," je dejal.

Motorist se je huje poškodoval in so ga odpeljali v ljubljanski klinični center, nastalo pa je za osem tisoč evrov materialne škode.  

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.