Motorist na mestu podlegel poškodbam

Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Nov davek slovenskih cest.
Oglej si celoten članek

Izven naselja Vučja vas pri uvozu na avtocesto se je danes okoli 16.25 zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila in motornega kolesa. 

Zdravnik je na kraju potrdil smrt voznika motornega kolesa, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Po ogledu kraja nesreče so policisti ugotovili, da je voznik tovornega vozila, državljan Srbije, pripeljal iz smeri Radencev in zavijal levo na avtocesto. Istočasno se je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 31-letni voznik motornega kolesa, trčil v tovorno vozilo in ob tem izgubil življenje.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik in okrožna državna tožilka. Zoper povzročitelja prometne nesreče bo podana kazenska ovadba za povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Motorist je letošnja četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah, so še sporočili s policije.

Tragično Betonski kos mostu padel na 34-letnika

*Fotografija je simbolična

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    09:50 19. Junij 2020.

    Članek prekopiran iz Sl. novic, oni pa iz STA, kjer so namerno prikrojili poročilo Policije, tako, da so izpustili pomembno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.