Motorist nesreče ni preživel

Foto: GB Ljubljana
Foto: GB Ljubljana
V Šmarjah pri Sežani se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl motorist.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila, ko je 63-letni voznik motornega kolesa vozil po regionalni cesti iz smeri Šmarij pri Sežani proti Križu. Na ravnem delu ceste je pričel prehitevati pred seboj vozeči osebni avtomobil, ki pa je v tistem trenutku tudi pričel prehitevati pred seboj vozeči osebni avtomobil. Voznik motornega kolesa je zapeljal levo izven vozišča in trčil v drevo. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče. 

Motoristi, boditi previdni!

Gre že za drugo smrtno žrtev med motoristi od petka do nedelje. V petek je na regionalni cesti izven naselja Lovrenc na Pohorju zgodila prometna nesreča zaradi nepravilne strani vožnje. 

32-letni motorist je v ostrem levem nepreglednem ovinku zapeljal preko neprekinjene ločilne črte na nasprotno smerno vozišče in trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil ter zaradi poškodb umrl na kraju.

Danes okoli 15. ure se je sicer motoristka poškodovala tudi v Ivančni Gorici, potem ko je trčila v osebno vozilo. Nekaj pred 18. uro pa je prišlo tudi do nesreče cesti me Bovcem in Mangartom, tudi tam sta trčila motorist in avtomobil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.