Motorist podlegel poškodbam

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V prometni nesreči v naselju Placar je umrl 26-letnik.
Oglej si celoten članek

Do trčenja je prišlo, ko je voznik motornega kolesa pripeljal v desni pregledni ovinek, kjer je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal preko sredine vozišča na nasprotno smerno vozišče. Tam je s sprednjim delom motornega kolesa trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil.

V prometni nesreči je 26-letni moški iz okolice Kidričevega umrl, 26-letni moški iz okolice Ptuja pa je bil hudo telesno poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Zdravstveni dom Ptuj. Voznica osebnega avtomobila in njena 18-letna sopotnica sta bili lažje telesno poškodovani.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin prometne nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.