Motorist trčil v cestninsko zapornico

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na cestninski postaji Bazara se je huje poškodoval 50-letni motorist.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, se je nesreča zgodila včeraj v večernih urah. Petdesetletnik se je z motornim kolesom peljal po hitri cesti iz smeri Ajdovščina.

Na cestninski postaji Bazara je zapeljal na pas za tovorna vozila in trčil v zapornico. Po trčenju je padel in obležal na vozišču. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:37 15. Avgust 2012.

    Ne sam "zbrko" pač pa tudi ovirajo promet.

  • 10:01 15. Avgust 2012.

    Tebe nena mučijo slabovidni Slovenci, ampak šiht.Je pa dejstvo da je treba cestninske postaje čimprej podret, ker delajo zbrko na …

  • zic
    10:01 15. Avgust 2012.

    tudi jaz ne razumem kako je to možno?? a to verjetno mal zaspi na motorju in ne vidi objekta, druge …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.