Motorist trčil v divjad

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Gorenjski policisti so obravnavali več prometnih nesreč. V enem primeru je motorist trčil v divjad, v drugem pa je voznik avtomobila med prehitevanjem traktorja zapeljal na brežino.
Oglej si celoten članek

Gorenjski policisti so obravnavali tri prometne nesreče, v katerih so bili udeleženi motoristi. V Tupaličah je motorist trčil v divjad na cesti. Pri tem ni utrpel poškodb. V Zalem Logu na škofjeloškem območju je med voužnjo skozi ovinek motorist padel po cesti in se pti tem telesno poškodoval. Poškodoval se je tudi motorist, ki je v Žireh padel zaradi neprilagojene hitrosti. 

Policisti ob tem pozivajo vse naj dosledno upoštevajo prometna pravila. Na gorenjskih cestah so letos obravnavali 20 prometnih nesreč z udeležbo policistov, v katerih se jih je 16 poškodovalo. 

Prehiteval traktor in trčil v brežino

V poljanski dolini je voznik osebnega avtomobila med preihitevanjem traktorja zapeljal s ceste in trčil v brežino. Poškodovali sta se najmanj dve osebi od šestih udeleženih, pravijo policisti. Ena od poškodovanih oseb, ki je v avtomobilu sedela na zadnjem sedežu, ni uporabljala varnostnega pasu. 

Policisti opozarjajo, da je treba dosledno uporabljati varnostni pas, saj bistveno blaži posledice pri direktnih trkih in prevrnitah ali pri kotaljenju vozil. Prav tako opozarjajo, da je treba voziti s prilagojeno hitrostjo, varno prehitevati in upoštevati vse druge dejavnike varne vožnje. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:47 10. Julij 2016.

    V divjad? Meni se je enkrat perutnina zaletela v glavo. Na srečo sem nosil čelado...

  • 10:49 8. Julij 2016.

    Tudi jaz

  • 10:22 8. Julij 2016.

    na sonce jih spominja,sem že imel bližnje srečanje in ne privoščim nikomur tega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.