Motorista so oživljali, odpeljali so ga s helikopterjem

Foto: PGD Ljutomer Prometna nesreča motorista Foto: PGD Ljutomer Prometna nesreča motorista Foto: PGD Ljutomer Prometna nesreča motorista Foto: PGD Ljutomer Prometna nesreča motorista Foto: PGD Ljutomer Prometna nesreča motorista Foto: PGD Ljutomer Prometna nesreča motorista Foto: PGD Ljutomer Prometna nesreča motorista
Sinoči je v Slovenskih goricah prišlo do hude prometne nesreče
Oglej si celoten članek

"Ob 19.09 se je v naselju Moravci v Slovenskih goricah, občina Ljutomer, pri padcu z motorjem poškodoval motorist," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. Očitno je bil tako hodu poškodovan, da so ga morali oživljati, s helikopterjem pa so ga nato odpeljali v mariborski klinični center.

"Gasilci PGD Ljutomer so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Ljutomer pri reanimaciji in prenosu poškodovane osebe ter zavarovali območje pristanka helikopterja Slovenske vojske, ki je skupaj z dežurno ekipo HNMP poškodovanca prepeljal v nadaljnjo oskrbo v UKC Maribor," še poroča omenjeni portal.

Foto: PGD Ljutomer Prometna nesreča motorista

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.