Motorista sta jo odnesla le s praskami

Foto: Žurnal24
V prometni nesreči pri Pulju sta bila udeležena tudi slovenska motorista, ki pa nista bila huje poškodovana.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila danes okoli 15. ure v Pulju, ko je domačin v hondi civic zapeljal skozi rdečo luč in izsilil prednost slovenskemu paru na motorju. Honda je udarila v motor, ta pa je priletel v peugeot 306, ki je ravno zavijal.

V puljski bolnišnici so nam povedali, da sta oba slovenska državljana, stara okoli 50 let, utrpela le lažje telesne poškodbe. Zato so ju oskrbeli in že odpustili domov.

V prometni nesreči pa sta bila pred dvema dnevoma v bližini Rovinja prav tako udeležena dva slovenska motorista, piše Regional Express. Ker 49-letni voznik motorja ni držal varnostne razdalje, se je zaradi nenadnega zaviranja zaletel v zadnji del avtomobila pred njim. Pri tem je hude telesne poškodbe utrpela njegova 56-letna sopotnica, ki so jo odpeljali v rovinjsko bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.