Motoristi, bodite previdni!

Foto: Žurnal24 (Foto: Radio Krka)
V Krškem poteka preventivna akcija Motorist - dan odprtih vrat. Slednjim bodo na voljo inštruktorji varne vožnje, predstavljeni pa bodo tudi zaščitna oprema in praktični vidiki varne vožnje.
Oglej si celoten članek

Na razpolago pa bo tudi simulator varne vožnje. Motoristi bodo znanja in veščine, pridobljena s predavanj, preizkusili tudi v praksi.

Preventivna akcija je namenjena ozaveščanju vseh motoristov pred glavnim začetkom motoristične sezone, ki je sicer že v polnem zamahu.

Udeležbo policisti priporočajo vsem motoristom, ne glede na staž, izkušnje in motor, saj je to odlična priložnost za pripravo motorja in motoristov po zimskem mirovanju, še dodajajo krški policisti.

Na prvem mestu prometna varnost
Kako pomembna so takšne preventivne akcije, dokazujejo tudi številne
prometne nesreče, v katerih umrejo prav motoristi.

Zadnja se je zgodila v petek, ko je motorist zaradi neprilagojene hitrosti padel in se tako poškodoval, da zanj v bolnišnici ni bilo več pomoči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.