Motoristu izsilil prednost

Foto: Žurnal24 V prometni nesreči je 31-letni motorist utrpel lažje telesne poškodbe, sopotnica
Na lokalni cesti izven naselja Negonje je zaradi izsiljevanja prednosti v četrtek okoli 15. ure umrl 31-letni motorist.
Oglej si celoten članek

V četrtek se je nekaj pred 15. uro na lokalni cesti izven naselja Negonje v občini Rogaška Slatina zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 31-letni voznik motornega kolesa. Poleg voznika motornega kolesa je bil v prometni nesreči udeležen še 31-letni voznik tovornega vozila.

Na cestah celjske regije je to letos že peta smrtna žrtev prometnih nesreč.

Ni se prepričal o varnosti
Voznik tovornega vozila je vozil iz smeri Spodnjih Negonj proti prednostni cesti. Nanjo je zapeljal, ne da bi se popolnoma prepričal, če lahko to stori varno.

Prav v tistem trenutku je po prednostni cesti pripeljal 31-letni voznik motornega kolesa. "Zaradi izsiljevanja prednosti voznika tovornega vozila je motorist zaviral in pri tem padel po vozišču, po njem bočno zdrsel in trčil v zadnji levi bok tovornega vozila," je sporočila Milena Trbulin, tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje. 

31-letni motorist se je v trčenju tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.