Mož moral poslušati umor svoje žene

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Britansko mesto Hemel Hempstead je v šoku, saj so na brutalen način umorili 37-letno Nicolo. Njen mož je po telefonu poslušal, kako je njegova žena umirala.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Nicola Cross Bilo je pozno. Otroka Nicole Cross, Stanley in Isabella, sta že spala, ko je 37-letnica v hiši zaslišala korake. Takoj je poklicala moža Dannyja, ki je bil še v službi. A bilo je prepozno, saj je vlomilec že stal pred mamico dveh otrok in jo večkrat zabodel. Nicola je poškodbam podlegla v svoji hiši. Njen mož je "močno travmatiziran", tudi zato, ker je po telefonu slišal, kaj se je dogajalo v njegovi hiši. “Celo življenje bo moral živeti z mislijo, da ni bil dovolj blizu, da bi ji lahko pomagal,” je povedal sosed.

Policija je storilca že prijela. Gre za 23-letnika, ki so ga eno uro pred umorom zasliševali, saj so se sosedi pritoževali nad kriki. Dobil je le opozorilo. Ob 23.30 je sosed spet poklical policijo, ker je videl, da so vdrli v hišo Crossovih. Ko je policija prišla na kraj zločina, je storilec stal pred hišo, ob sebi je imel otroka pokojne Nicole. Triletnico in šestletnika je na srečo izpustil in se predal. Zakaj je zagrešil umor, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:04 19. September 2015.

    Zakaj imate takšno cenzuro<br />Ali je to nova Severna Koreja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.