Mrtva hčerka se je vrnila

Foto: Žurnal24 BURI%C4%86, STANOVANJE, %C5%BDENSKA
Iz Splita poročajo o nenavadnem primeru. Starša Tee Burić sta spoznala, da je njuna hčer še živa, kljub temu da sta truplo, ki naj bi pripadlo njej, pokopala že pred mesecem dni.
Oglej si celoten članek

Zgodba se začenja prejšnji mesec, ko so mimoidoči ob obali splitskega pristanišča našli truplo mlade ženske.

Jure in Lela Burić sta bila takrat prepričana, da gre za njuno hčerko, saj sta to potrdila tudi po ogledu trupla. Misleč, da gre za njuno hčerko, sta jo tudi pokopala v mestu Drvenik.

Včeraj pa sta zakonca doživela nov šok. Zaradi kaljenja nočnega miru so morali policisti posredovati v stanovanju na Držićevi ulici in pri tem našli Teo Burić, ki jo je fizično napadel njen partner Damir Glavan.

Policisti se zaradi šoka s Teo niso mogli pogovoriti in so jo zato poslali na psihiatrični oddelek splitskega KBC. Po ponovni prepoznavi pa sta starša potrdila, da gre za njuno hčerko.

Policija se sedaj sprašuje, kako sta lahko Jure in Lela pred mesecem dni prepoznala napačno truplo, saj je bilo to v razmeroma dobrem stanju. Pri tem pa še vedno ostaja odprto vprašanje, kdo je oseba, ki sta jo pomotoma pokopala Teina starša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.