Mrtvega našli med debli požaganih dreves

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori se je smrtno ponesrečil 40-letni moški.
Oglej si celoten članek

Policiste OKC PU Nova Gorica so v nedeljo ob 20.14 obvestili, da se je med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori smrtno ponesrečil 40-letni moški. 

Moški je sam opravljal sečnjo lesa na gozdni parceli približno kilometer stran od vojašnice na Šentviški Gori. Kasneje so ga našli med debli požaganih dreves. Vidne so bile poškodbe glave, moški pa ni kazal znakov življenja. Njegovo smrt je zatem na kraju potrdil zdravnik ZD Tolmin. 

Policija je o okoliščinah dogodka obvestila preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Zdravnik ZD Tolmin je odredil sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. 

Glede na do sedaj ugotovljena dejstva je tuja krivda izključena. O ugotovitvah bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.