Mrtvo babico zaprli v kombi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Niso dovolili, da bi smrt babice pokvarila poročno slavje. Zaklenili so jo v kombi in rajali naprej.
Oglej si celoten članek

Poroka treh sester iz Bolgarije je bila dobesedno velika romska poroka. Slavje je trajalo kar pet dni, povabljenih je bilo 450 svatov, ki so pojedli več kot 6000 pleskavic in čevapčičev, žganje je teklo v potokih.

Njihova babica je po pisanju lokalnih medijev prav sanjala dan, ko bo vse tri vnučke videla v poročnih oblekah. No, takoj ko se ji je ta želja izpolnila, je umrla – med svatbo.

Vendar pa svatje niso pustili, da bi jim smrt ženske pokvarila veselje. Njeno truplo so zaprli v kombi in jo pokopali po končanih poročnih slovesnostih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:47 6. Januar 2012.

    jaooo,to so pa đigani!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.