Mrtvo pijan s tovornjakom stal na avtocesti

Foto: Profimedia voznik, tovornjak, volan
Belorus s tovornjakom sredi noči stal na voznem pasu.
Oglej si celoten članek

V soboto okrog dveh ponoči je občan policijo obvestil o nezanesljivi vožnji in ravnanju voznika tovornega vozila na avtocesti od počivališča Lom proti Uncu. "Policisti so zalotili voznika, ki je stal na voznem pasu z vozilom in z njim opravili postopek, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (0,90 mg/l). Vozniku je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

Za vozilo so poskrbele pristojne službe za upravljanje z avtocestami. 35-letnega voznika, državljana Belorusije pa so zjutraj odpeljali k sodniku za prekrške, ki mu je izrekel denarno kazen 1220 evrov in 18 kazenskih točk.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.